Christoffer Hasemann

Læge

Christoffer er født i 1979 og Specialist i Almen Medicin. Han er uddannet ved Københavns Universitet og har taget sin specialisering i Norge, mens han blandt andet arbejdede med sin egen praksis igennem 8 år i Lørenskog Kommune ved Oslo. I 2016 flyttede han hjem til Danmark og i 2019 overtog han en praksis fra Tikøb og startede op sammen med Frederik her på Hovvej.
Han har særlig interesse i børn, infektionssygdomme og neurologi.
Han har desuden værdifuld erfaring fra ansættelser ved psykiatriske afdelinger i Hillerød og Helsingør, samt neurologisk afdeling på Herlev og et højt specialiseret epilepsisygehus i Oslo.
I fritiden er Christoffer aktiv med blandt andet tennis, mountainbike og hans store passion for lystfiskeri.
Derudover elsker Christoffer at bruge tid med sine 2 sønner her i naturen i lokalområdet, hvor han også selv bor.

Frederik Kauffmann Vibe-Hastrup

Læge

Frederik er født i 1975 og specialist i Almen Medicin. Han er uddannet som læge fra Syd Dansk Universitet og har taget sin specialisering i Norge, hvor han har boet og praktiseret som almen læge med egen praksis i 7 år oppe i fjeldet i Valdres.

I 2015 flyttede han tilbage til Danmark og arbejdede først som overlæge på akutafdelingen på Hillerødsygehus. I 2016 købte og overtog han praksisen på Hovvej 44 a og startede dermed sin egen klinik i Danmark.

Frederik sætter stor pris på at følge flere generationer i samme familie.

Frederik er gift med Camilla. Sammen har de 4 børn og bor i Espergærde. Han elsker fysisk aktivitet både hård cross fit træning og alle former for skiløb og aktivitet på fjeldet. Han går på jagt så ofte han kan i de nordjydske skove for at skyde aftensmad til familien og han sejler i familiens lille sejlbåd.

Ditte Marie Damgaard Lundberg

Sygeplejerske

Født i 1979
Tidligere uddannet skrædder og har i mange år bl.a. syet brudekjoler og konfirmationskjoler til folk.
Færdiguddannet sygeplejerske i slutningen af 2010.
Begynder sit første job som sygeplejerske i starten af 2011 på plastikkirurgisk børneafdeling på Riget. Afdelingen har primært læbe-/ganespalteoperationer på børn og syndrombørn.
I nov. 2014 begynder Ditte Marie i privatpraksis i Helsingør hos almen praktiserende læger. Hun arbejdede her frem til nov. 2019, hvor Ditte Marie begynder i Lægehuset Vibe-Hastrup og Hasemann.
Ditte Marie har gennemført et længerevarende kursus i sårpleje via videnscenter for sårheling på Bispebjerg hospital.
Ditte Marie er gift med Felix og sammen har de 3 børn og 2 katte. Hun er en kreativ sjæl, der altid har gang i et nyt projekt.

Helle Sonne

Sekretær

Henrik Nielsen

Sygeplejerske

Vibeke Ankerstrøm

Sygeplejerske

Helle Sonne

Sekretær

Henrik Nielsen

Sygeplejerske

Vibeke Ankerstrøm

Sygeplejerske

Camilla

Praksis Manager

Camilla er født i 1974 og uddannet cand.scient.soc. fra Roskilde Universitetscenter. Hun har derudover flere uddannelser i ledelse og konflikthåndtering samt -mægling.

Camilla har et alsidigt arbejdsliv bag sig. Dels har hun udgivet en bog om flerkulturel inklusion i skolen sammen med Undervisningsministeriet og Center for Konfliktløsning. Dels har hun arbejdet i en årrække som personaleleder både i Danmark og Norge. Camilla har derudover undervist både i gymnasiet, på universitetet og i Mellemøsten i samfundsfag, konflikthåndtering og kulturforståelse.

Camilla er gift med Frederik. Sammen har de 4 børn og bor i Espergærde. Hun elsker fysisk træning både cross fit, yoga og skiløb. Hun er aktiv vinterbader og ivrig strikker. Camilla har så meget garn på hjernen, at hun driver en lille strikkevirksomhed, hvor hun sælger strikkeopskrifter under navnet www.knityourvibe.com

Name

Position

Description for this block. Use this space for describing your block. Any text will do. Description for this block. You can use this space for describing your block.